eu3eu2eu1

 2 advent run krizevci

Sprema se druga križevačka adventska utrka – Advent KŽ Run, a prijave idu putem linka: https://forms.gle/PYTFLmPp1miFs2rb6.

Zamaskirajte se u božićnom stilu i trčite ili hodajte, i veliki i mali, rutom od 2,28 km u nedjelju, 18. prosinca 2022., u 18,30 sati. Organizatori su Grad Križevci, Škola trčanja Križevci, Turistička zajednica Grada Križevaca, Destinacijska agencija Križevci uz potporu Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci. Kotizacija iznosi 30,00 kn, a namijenjena je u humanitarne svrhe.

Kako bi trkači bili sigurni, za promet će, radi održavanja utrke biti zatvoren Trg. J.J. Strossmayera, Ulica bana Josipa Jelačića od raskrižja s Trgom J.J. Strossmayera do raskrižja s Gajevom ulicom, Trg A. Nemčića, Ulica I.Z. Dijankovečkog i Ulica F. Račkog, županijska cesta ŽC 2210 od raskrižja Potočke ulice i Svetokriške ulice do raskrižja s Ulicom T. Smičiklasa i Ulice D. Grdenića.

Molimo sve građane za razumijevanje tijekom održavanje adventske utrke te ujedno pozivamo sve da dođu bodriti naše trkačice i trkače koji će unatoč hladnoći nastupiti na ovoj utrci i učiniti dobro djelo.(krizevci.hr)